facebook

“Сепаратистський” скандал в Івано-Франківську: центр зайнятості очолила місцева мажорка

овим директором Івано-Франківського центру зайнятості після скандалу з нагородженням дітей школи грамотами із зображенням прапора Росії стала 31-річна Юлія Мисюк, яка володіє дорогою іномаркою та живе по сусідству з впливовими депутатами облради.

Про це повідомив представник уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Михайло Чаплига на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

“Вона замінила на посаді Ігоря Сливінського, який звільнився через скандал з грамотами з нібито російськими прапорцями. Новий керівник міської служби зайнятості раніше очолювала відділ Надвірнянського бюро правової допомоги. Цікаво, що за 2016 рік Юлія Мисюк задекларувала 227 250 гривень доходів, в тому числі 84 250 гривень – зарплата та 140 000 гривень – дохід від відчуження рухомого майна. У 2011 році вона стала власницею земельної ділянки площею 1500 м та житлового будинку на 182 м в Делятині. У лютому 2016 року новий директор Центру зайнятості придбала за рекордно низьку ціну автомобіль BMW Х5 2009 року випуску. Згідно з декларацією розкішна автівка, ринкова ціна якої стартує від 22 000 доларів / 596 200 гривень(за даними Авторіа), обійшлась чиновниці всього в 48 000 гривень (купівля-продаж відбулась 04 лютого 2016 року)”, – написав він.
Через рік, в лютому 2017 року, чиновниця поміняла BMW Х5 2009 року випуску на новішу модель – BMW Х6 2011 року випуску. За дорогу іномарку Мисюк заплатила ринкових 779 677 гривень

Відзначимо, що оклад керівника міського центру зайнятості становить до 5 тисяч гривень. Ємність паливного бензобаку щойно купленої дорогої автівки молодої очільниці – 85 л, тож місячного окладу чиновниці якраз вистачить, аби два рази заправити бак власного авто.


Фото: автомобіль Юлії Мисюк / Версії

Читайте також:  Білоруських військовослужбовців Кремль хоче використати в Україні як “гарматне м'ясо” - політолог

Мисюк у віці 22 років мала у власності 30% акцій компанії “Галичина Нафта 77”. При цьому розмір її внеску до статутного фонду вже тоді становив 15 750,00 грн. Компанія займалась оптовою торгівлею паливом. Проте в березні 2011 року “Галичина Нафта 77” була ліквідована. Саме тоді новоспечена чиновниця і придбала будинок та землю в Делятині, неподалік від маєтків впливових депутатів облради.


“Начальника Центру зайнятості звільнили через грамоти, які роздрукували для школярів. В результаті з біржі праці вигнали відмінного фахівця, наплювали на колектив, який висловлювався на захист його. Підсумок: на біржу почали “шастати” якісь хлопці. До кабінету вона нікому не дозволяє заходити, не постукавши”, – відзначив Чаплига.





Як передавав “Обозреватель”, працівники центру зайнятості Івано-Франківська вибачилися за цей інцидент й дали дітям нові відзнаки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.