facebook

Неповнолітні злодії обікрали гараж коломиянина на суму понад 10 тисяч гривень

Невідомі особи шляхом демонтажу стіни із дерев’яних дощок проникли в гаражне приміщення 55-річного коломиянина звідки викрали 8 автомобільних шин, кавоварку, електроінструменти, тощо. Вартість викраденого становить понад 10 тис. гривень.



Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, пише WestNews.

Так, працівниками правоохоронних органів було встановлено осіб, які причетні до злочину. Ними виявились двоє неповнолітніх місцевих жителів 14 та 17 років. В результаті, крадії повністю зізнались у скоєному. Хлопці пояснили, що викрадене вони продали на місцевому ринку, а виручені кошти витратили на гулянки.

Крім того, юні злочинці в минулому були судимі за скоєння аналогічних злочинів та на цей час перебували під домашнім арештом. Наразі в Коломийському суді слухається справа за скоєння ними попередніх подібних крадіжок.

Наразі слідчим відділом Коломийського відділу поліції розпочато кримінальне провадження передбачене ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). Юним зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Читайте також:  На фронті загинув боєць з Франківщини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.