facebook

П’яний злодій викрав ялинкові саджанці, а потім біля них заснув

Крадіжки зелених дерев останнім часом стали популярними не тільки у місті, а й за його межами. На Тлумаччині викрадач, щойно викравши ялинкові саджанці, вирішив напитися. Не дійшовши додому, чоловік заснув на вулиці, де його розбудили правоохоронці.06

Про це пише прес-служба Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, передає WestNews.

Повідомлення про викрадення семи ялинкових саджанців з території Державного лісового підприємства днями надійшло до правоохоронців Тлумацького району.

Прибувши на місце події, поліцейські оглянули територію скоєння крадіжки та вявили неподалік 44-річного жителя району, який раніше вже був судимий. Пізно ввечері чоловік зайшов на територію лісового господарства та викрав сім дерев. Перед тим зловмисник купив собі випивку, тож після крадіжки випив її та заснув після вчинення злочину. Пізніше неподалік місця злочину його знайшли правоохоронці. На злочин, каже чоловік, пішов через брак коштів.

Тепер крадію загрожує штраф до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або ж позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також:  Відомий франківський ресторан показав фото відвідувачів, котрі пообідали та не розрахувалися

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.