facebook

Найбільші помилки після сексу: варто пам’ятати

Після статевого акту важливо дотримуватися простих правил, що допоможуть захистити організм від інфекцій і зміцнити стосунки з партнером.

Про найрозповсюдженіші помилки, що їх припускаються після сексу сьогодні і поговоримо. 

Не йдете до туалету


Туалет після сексу – один із кращих способів запобігти урогенітальним інфекціям, оскільки сеча вимиває з організму всі хвороботворні бактерії. Ніхто не змушує вас бігти в туалет відразу після статевого акту, ви можете зробити це через 20 хвилин або навіть через годину.

Не обіймаєте партнера

Вчені впевнені, обійми необхідні для збереження міцних стосунків. Це призводить до вироблення гормону щастя – окситоцину. Крім того, дослідження довели, що пари, які обіймаються і цілуються після сексу, більше задоволені своїм інтимним життям.

Ігноруєте гігієну

Душ після сексу – обов’язкова частина гігієнічних процедур, про яку не можна забувати. Не намагайтеся бігти в душ відразу після заняття любов’ю, так ви можете навіть образити свого партнера. Ідеальний варіант – прийняти душ разом.

Не вимиваєте змазку

Сперміцидна змазка, лубрикант або презервативи можуть по-різному впливати на організм, залежно від чутливості мікрофлори. Щоб піклуватися про своє здоров’я, слід ретельно вимивати змазку з вагіни.

Не перевіряєте презерватив

Презерватив не гарантує 100% захист від статевих інфекцій або вагітності, тому після сексу краще переконатися в тому, що він цілий. Якщо презерватив порвався, потрібно зробити тест на статеві інфекції і скористатися засобами термінової контрацепції.

Ігноруєте неприємні відчуття

Часто партнери впевнені, що невелике печіння у вагіні після сексу не завадить зайнятися любов’ю ще раз. Насправді краще не ризикувати і почекати, поки дискомфорт повністю зникне, інакше недостатня кількість змазки завадить сповна насолодитися процесом.

Читайте також:  Журналісти з'ясували ціну новорічної ночі у Києві, Львові та Одесі (відео)

Засинаєте в сексуальній білизні

Красиву білизну краще використовувати для сексуальних ігор, однак для сну вона не годиться. Після сексу шкіра тепла та волога, а синтетична білизна цю вологу затримує і тим самим підвищує ризик інфекцій.

Не миєте секс-іграшки

Іграшки, які ви використовуєте під час любовних утіх, потрібно мити відразу після сексу. Краще робити це за допомогою антибактеріального мийного засобу. Так ви продовжите термін використання іграшки та забезпечите захист від інфекцій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.