facebook

По-справжньому дуже спокуслива, Марія Яремчук на Балі пірнала в бруд

Яремчук порадувала прем’єрою другої спільної відеороботи з відомим режисером Аланом Бадоєвим

Українська співачка Марія Яремчук розпочала новий етап своєї музичної кар’єри. Артистка презентувала магічний трек “Ти в мені є”, а вже сьогодні порадувала прем’єрою другої спільної відеороботи з відомим режисером Аланом Бадоєвим.

“Для мене ця робота з Марією стала справжнім відкриттям нового Артиста. Все в кліпі створено навколо її харизми, унікальної пластики і по-справжньому гарної пісні. На мій погляд, так повинна звучати нова популярна українська музика”, – прокоментував режисер.

Сюжет, що розгортається в кліпі, нагадує сакральний ритуал, що гармонійно поєднується з палкою і сильною натурою виконавиці. Марія постає в образі дівчини, яка народжується із землі. В кінці відео героїня народжує дельфіна.

Зйомки проходили на унікальному пляжі індонезійського острова Балі. За задумом режисера співачка танцювала на піску, який просідав під ногами, пірнала в бруд, боролася з хвилями. “Іноді доводилося працювати з останніх сил, тому що вода забирала багато енергії. Але мені було приємно принести себе в жертву улюбленій справі. Головне те, що вийшло в кадрі. Пісня “Ти в мені є прожита від А до Я. І завдяки тому, що ми зустрілися з Аланом, вона абсолютно чесно візуалізована”, – поділилася враженнями Марія.

Автором треку став музикант Михайло Клименко. Саунд-продюсером виступив фронтмен групи The Maneken Євген Філатов, відомий співпрацею з Onuka. Джамалою, Іваном Дорном і іншими артистами.



Читайте також:  ONUKA вперше стала мамою: з'явилося фото малюка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.