facebook

Нові подробиці смертельної ДТП під Франківськом: 17-річний хлопець хотів допомогти жінці, котру збив (фото)

Вчора пізно ввечері патрульні розшукали водія, котрий насмерть збив в Крихівцях жінку і втік. Ним виявився 17-річний хлопець.

Нагадаємо, вчора близько 22:30 в приміському селі Крихівці автомобіль з іноземними номерами збив насмерть жінку і втік.

За словами прес-аташе ПП Миколи Гурака



, до поліції надійшов телефонний дзвінок від чоловіка, котрий знайшов на узбіччі дороги жінку, яку, ймовірно, збив автомобіль.

“До місця одразу виїхав екіпаж патрульної поліції. На місці знайшли жінку без ознак життя. До приїзду швидкої патрульні намагалися реанімувати потерпілу, проте – не вдалося. Медики констатували смерть”, – розповів Микола Гурак.

За кількасот метрів від місця ДТП, при виїзді із села, був знайдений автомобіль Volkswagen Golf на іноземній реєстрації з характерними для ДТП пошкодженнями. Водій місце ДТП покинув.

Патрульні пригадали, що бачили цей автомобіль припаркований на вулиці Биха в Івано-Франківську та поїхали туди. Водій вже був удома, ним виявився 17-річний франківець без посвідчення водія.

Юнак пояснив патрульним, що не побачив жінку на дорозі. Коли зрозумів, що вчинив ДТП, зупинився та повернувся до потерпілої.

Намагався допомогти їй, навіть телефонував 103 – на жаль, потрапляв то до Коломиї, то до Тисмениці. Перелякавшись, хлопець побіг додому.

 

Читайте також:  На Львівщині автобус зіткнувся з вантажівкою (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.