facebook

Вчитель праці на Івано-Франківщині застосовував силу до своїх учнів (ВІДЕО)

Вчитель праці, який працює в школі села Стримба Надвірнянського району Івано-Франківської області підіймав руку на своїх учнів. Відео з доказами застосовування сили розмістив у Мережі 11-річний учень цієї школи. На відео видно, як вчитель дає запотиличника п’ятикласнику Руслану.

“Ми робили писанки і я забув вдома ножиці. І я не знаю, що там сталося – підійшов і вдарив. Він мене потім за шию взяв і за вухо”,- розповідає Руслан журналістам. За словами учнів, вчитель нерідко підіймає на них руку з різних причин. Олег Зайчук, вчитель праці та “головний герой” історії спершу заявляв, що ніколи нікого не бив взагалі. Втім, згодом чоловік зізнався і заявив, що це була провокація з боку дітей: “Це все було спровоковано! Спеціально підлаштовано так, щоб мене вивести з рівноваги, щоб я це зробив”. Провокацією цю ситуацію назвав і директор школи. За словами керівництва, Зайчук є хорошим вчителем і скарг на нього ніколи не було.
Справу передали до відділу освіти, вчитель отримає догану. Якщо вину Олега Зайчука буде доведено, йому загрожує адміністративна відповідальність.



Читайте також:  Раптово помер учасник АТО з Коломиї

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.