facebook

Викликали “швидку”, але….Раптова смерть крихітки Валі, пояснень жодних (фото)

Чому зненацька померла крихітка Валя?

РАДАР дізнався деякі деталі трагедії, що трапилась у Нововолинську 8 квітня.

7 квітня опівдні 53-річна Тетяна Андріївна К. пішла з 2-місячною онукою у візку на прогулянку. З вулиці Маяковського – в невідомому напрямку.

О 14.20 одна з читачок РАДАРУ бачила їх на Соборній. Ще звернула увагу на білі босоніжки старшої жінки, адже на вулиці було досить холодно.

О 15-й батько Валі – Ігор П. спохопився, що тещі, яка має психічні розлади, довгенько нема, і звернувся у поліцію.

О 16.20 поліція розіслала інтернет-виданням термінові оголошення про розшук сивої жінки у чорній куртці з чорним візком.

О 17-й цю пропажу виявив у межах Нововолинська працівник поліції.

Із дитиною все було гаразд. Лежала собі у візочку тепло вдягнена. Її одразу передали батькам.

Бабусю Валі госпіталізували у відділення психоневрології.

Удома Валя поводилась як зазвичай. Їла, бавилась. Спала вночі спокійно.

А вранці 8 квітня близько 10-ї дитині зненацька стало зле. Викликали “швидку”, але, поки доїхали до лікарні, немовлятко вже спіткала клінічна смерть.

Реанімаційні заходи були марними.

Розтин показав… нічого такого не показав! Раптова дитяча смерть. Патологій не виявлено. Маля розвивалось нормально. Шлуночок повний.

Гістологічні аналізи зроблять у Луцьку.

Якийсь фатальний збіг обставин?..

У коментарі до попередньої новини на цю тему якась “СУСІДКА” запевняє, що бабуся, попри свою хворобу, дуже дбала про онуків, виконувала силу-силенну хатньої роботи, регулярно вивозила малу на прогулянку:

Люди добрі, про що ви говорите!!! Бабуся з цією і рештою діточок там постійно була, гуляла (бувало таке, що вночі з коляскою її можна було побачити). Вони над тією бабусею просто знущалися, їсти їй не давали,зять душив її, виганяв з квартири. Мати Оксана цих дітей не раз залишала на ту саму бабусю, а сама невідомо куди могла зникнути на пару днів. Сусіди бувало, що їй їсти виносили на двір, а вона ховаючи, відносила це внукам своїм. Батьків біля дітей ніколи нема так само, як і догляду. Бабуся хоч і психічно хвора, але вона завжди прала їм одежу, гуляла і постійно біля них знаходилась. Батькам таке враження, що просто було і є все одно.

Читайте також:  Прикарпаття вражає: у Коломиї приймають пологи після кесаревого розтину

Крім цієї маленької, залишилось ще троє дівчаток, потрібно терміново з цією сім’єю щось робити… Дітки там родяться майже через рік, а толку і догляду від батьків ніякого. Нехай відповідні служби підуть і подивляться, що там в квартирі робиться. Поліція там частенько буває. Справді, дуже шкода діток і це маленьке, ні в чому не винне янголятко…..
Усе інше мають дізнатися відповідні служби.

РАДАР іще раз висловлює співчуття всій родині, яка втратила малятко.



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.