facebook

Алкоголь до добра не доводить: між нетверезими чоловіками виник конфлікт, який закінчився різаниною. ФОТО

Коломийські правоохоронці затримали підозрюваного у нанесенні тілесних ушкоджень 28-річному коломиянину, який прийшов у гості до рідної сестри.

Неприємна ситуація сталась ввечері 8 квітня. До поліції звернулась 21-річна місцева жителька та повідомила про те, що її співмешканець поранив ножем її рідного брата. Сталось це під час розпивання спиртних напоїв. На місце події одразу ж вирушили правоохоронці та встановили обставини злочину.

Як з’ясувала поліція, до помешкання заявниці в гості прийшов її рідний брат. Під час розпивання алкогольних напоїв між 41-річним співмешканцем жінки та її 28-річним братом виник словесний конфлікт. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, співмешканець взяв кухонний ніж та наніс ним один удар в область живота потерпілому. Цим спричинив тілесні ушкодження у вигляді проникаючого поранення черевної порожнини.



Жінка одразу викликала медиків та поліцію. Зловмисника затримали на місці події. Свою причетність до злочину чоловік не заперечував. Крім того, правоохоронці під час огляду місця події виявили та вилучили ніж.  До того ж, підозрюваний вже був судимий за вбивство.

Чоловіка затримали у порядку ст.. 208 КК України. Зараз вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст.121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження) КК України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Читайте також:  Убито двох підозрюваних у стрілянині в Каліфорнії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.