facebook

Прикарпатський нардеп Соловей не впорався з добудовою школи-довгобуду у Верховині вчасно

Народний депутат Юрій Соловей провалив обіцянку добудувати в 2016 році загальноосвітню школу у селищі міського типу Верховина Івано-Франківської області.

Її мажоритарник, який представляє у Верховній Раді одномандатний округ №89 із центром у райцентрі Снятин, дав 14 липня минулого року, нагадує «Слово і Діло».

Тоді народний обранець написав на своїй сторінці в Facebook, що школа, будівництво якої простоювало роками, буде нарешті добудована.

«Сучасна шкільна інфраструктура – основа для розвитку дітей. Ось, що зробимо цього (2016-го – ред.) року: …Верховинська ЗОШ – 3,4 млн гривень. Довгобуд (друга черга найбільшої школи району), який простоював роками, отримає нове дихання», – зазначив він.

У листопаді того ж року «Слово і Діло» поцікавилось ходом виконання цієї обіцянки і з’ясувало, що роботи з добудови Верховинської ЗОШ на той момент велися. Підтвердив це у листі від 10 квітня 2017 року й сам депутат. Проте завершити їх у минулоріч йому не вдалося: за планом, освітній заклад має запрацювати до 1 вересня 2017-го.

Таким чином ця обіцянка, на жаль, не може отримати статус «виконано». Разом з тим, варто відзначити, що низка інших обіцянки щодо ремонту та облаштування шкіл області, яку Соловей анонсував минулого року, були виконані.

Так, депутат домігся створення сучасного спортивного майданчика в Білоберізькій школі, ремонту спортзалу в Пістинській школі, ремонту даху у школі ім. Стефаника в Снятині та реконструкції системи опалення в Джурівській ЗОШ.

Всього нардеп має у своєму досьє 14 обіцянок, по 4 з яких наразі виконав і провалив.

Читайте також:  Для учнів запустили Всеукраїнську школу онлайн: чим вона відрізнятиметься від весняної

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.