facebook

Економте на собі, а не на дітях: мама відверто розкритикувала міську владу

У соцмережі мешканка Івано-Франківська відверто розкритикувала міську власну та мера Марцінківа через те, що ті припинили опалювальний сезон для дитячих садків, лікарень.

«Руслан Марцінків, Ви економите бюджетні гроші, а ми через Вашу “економію” дітей лікуємо!?», – звернулася жінка до мера.

«Поясніть, як можна було припинити опалювальний сезон для дитячих садків, лікарень? Це при тому, що тепловики Вас попереджали, що квітень – недостатньо теплий і за прогнозами наближається похолодання. Ви все ж прийняли рішення про закінчення опалювального сезону», – обурюється франівчанка.

«Попри сонячні дні, ночі досить холодні – в садочку “Бджілка” в ігрових кімнатах 16-17 градусів, в спальнях 14-15 градусів. За три дні в таких умовах двоє моїх доньок хворі (одна з гарячкою, друга з кашлем). Вже вчора в обох групах було всього близько десяти дітей. То кому така економія потрібна? Економте на собі, а не на дітях!», – каже жінка.

«На найближчий тиждень погода ще погіршиться. Нам всім слід відмовитися від відвідування садка? Умови перебування не відповідають санітарно гігієнічним нормам», – переконана вона.


Читайте також:  Марцінків незадоволений піском, яким посипають вулиці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.