facebook

На Прикарпатті молодики влаштували перестрілку через дівчину (відео)

На лінію “102” надійшло повідомлення про те, що невідомі обстріляли автомобіль у селі Нижній Вербіж, Коломийського району.

Слідчо-оперативна група, яка приїхала на місце, підтвердила цей факт, були вилучені гільзи. В поліції кажуть, що постріли здійснені зі зброї травматичної дії, гумовими кулями.

Один із нападників застосував зброю, інші – порозбивали палицями вікна в автомобілі та погрожували громадянину фізичною розправою. Також нанесли кілька ударів, які відносяться до легких. Потерпілого госпіталізували в Коломийську ЦРЛ. Гумовою кулею йому поранено руку. Стан – задовільний.

Того ж дня працівники поліції встановили осіб, які вчинили хуліганство, – розповідає Остап Білейчук, начальник Коломийського відділу поліції.

Потерпілий – мешканець Косівщини. Нападники – коломияни та жителі району. Причиною конфлікту правоохоронці називають любовні відносини. Потерпілий, проти волі дівчини, хотів з нею зустрічатися. Вона цього не хотіла, пожалілась іншому хлопцеві і на цьому ґрунті виник конфлікт, – каже головний поліцейський району.

Наразі проводиться досудове розслідування. Порушено кримінальне провадження. Групі осіб загрожує від трьох до семи років ув’язнення.

Читайте також:  Зaбив до смeртi молотком 17-річну дівчину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.