facebook

До Івано-Франківська приїхала найбагатша жінка Польщі (фото )

13 квітня ділові жінки Івано-Франківська мали змогу познайомитися з найбагатшою жінкою Польщі Домінікою Кульчик.

Вона займається благодійною діяльністю, освітою, бізнесом і гуманітарною допомогою, пише Фіртка



.

Це перший офіційний візит пані Домініки Кульчик на Прикарпаття. Мета її приїзду — познайомитись із діловими жінками Прикарпаття, поділитись власним успішним досвідом, розповісти про можливі напрями співпраці та підтримки жінок, розповісти про майбутні проекти, об’єднатись навколо благодійності.

На початку Форуму, котрий відбувся в Торгово-промисловій палаті, з вітальним словом виступила прикарпатська благодійниця, дружина голови ОДА Людмила Гончарук.

“Дуже приємно бачити таку велику кількість жінок незважаючи на те, що скоро Великдень і у господинь багато роботи. Жінки Прикарпаття завжди надихали та були рушієм”, – зазначила Людмила.

Домініка Кульчик під час свого виступу розповіла, що любов до України привив їй батько. Його останній візит на Прикарпаття відбувся саме в костел у селі Михальче (Городенківського р-ну – ред.).

“Ми вирішили підтримати цей костел, адже переконані, що матеріальні речі не мають сенсу, якщо нема Бога. Тому я беру участь у Фонді, який був створений батьком. Ми їздимо світом щоб зрозуміти, що потрібно людям. Я дуже вдячна, що сьогодні можу згадувати тут батька”, – відмітила Домініка Кульчик.

Відтак презентувала відеоролик про Майдан та війну в Україні.

Сьогодні 100 тисяч гривень від Фонду Домініки Кульчик передадуть на закупівлю автомобіля для паліативноі допомоги.

Читайте також:  Зеленський провів переговори з Трампом: всі подробиці історичної зустрічі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.