facebook

Поліція нагородила франківчанина, який врятував дівчину від суїциду (фото+відео)

11 квітня патрульні отримали повідомлення про безвісти зниклу мешканку Івано-Франківська. Заявниця, яка телефонувала “102”, повідомила, що її сестра йде стрибати з моста у річку.

 

В цей час на “102” зателефонував чоловік. Він розповів, що на вулиці Набережна ім. Василя Стефаника біля пішохідного моста бачив жінку в сльозах.

Можливо, їй була потрібна допомога. Патрульні попросили заявника повернутися назад та поговорити з жінкою.

“Коли поліціанти приїхали на місце, то заявник уже вів жінку з моста. Фактично, він врятував життя. Поліціати подякували чоловіку за допомогу та передали жінку сестрі”, – розповіли у поліції.

Вчора на Вічевому майдані керівник Патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець вручив подяку небайдужому франківчанину, 32-річному Івану Луканюку.

Герой зазначає, що помітив дівчину на проїзній частині, коли проїжджав повз автомобілем. Вона сиділа на поребрику тримаючи ноги на дорозі та плакала.



 

Дмитро Міхалець називає цей випадок показовим для всіх мешканців.

“Цього чоловіка можна поставити в приклад усім мешканцям міста”, – каже Міхалець.

 

Наразі за словами Міхальця з дівчиною працює сімейний психолог. Також головний патрульний Франківська додав, якщо перехожі бачать, що людина потребує розмови, то варто на це зважити.

Читайте також:  На Франківщині 80-річну бабусю знайшли повішеною у власному саді

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.