facebook

У Франківську черговий магазин “погорів” на продажу алкоголю неповнолітнім. Власник каже про ганебний наклеп (фото+відео)

З метою перевірки факту продажу алкогольного напою неповнолітньому, 11 квітня робоча група відвідала магазин «Базилік» по вул. Січових Стрільців.

За словами свідків, яким вдалось зафіксувати даний факт та повідомити про це правоохоронні органи, молода дівчина продала неповнолітньому хлопцю напій, міцністю 4,6%.

Під час того, як працівники ювенальної превенції опитували свідків, продавщиця зникла з робочого місця. Власник магазину, який прибув на місце, стверджував, що у нього немає ніякої працівниці, а за касою працює хлопець, який раніше був представлений робочій групі, як адміністратор.

 



 

По факту приховування продавця, робочою групою викликано працівників поліції, які приїхали на місце інциденту за пару хвилин.

Проте власник магазину наполягав на своїй версії про відсутність дівчини-працівниці, категорично заперечуючи версію свідків та називаючи все ганебним наклепом.

Також власник відмовився показати записи з камер спостереження. По даному факту, працівниками поліції було прийнято рішення викликати оперативну групу для з’ясування обставин.

Під час очікування групи, на вулиці стався ще один інцидент. Працівники поліції затримали перехожого, у якого виявили в кишені наркотичні речовини. Чоловік намагався їх позбутись, проте дії поліції були швидкі і на хлопця надягли наручники.

Прибувши до магазину «Базилік», слідчо-оперативна група допитала власника та свідків, але їхні версії щодо того, хто сидів за касою знову розійшлись, власник далі наполягав, що дівчина-продавець у нього не працює.

Представниками оперативної групи взято пояснення у власника магазину, та свідків події. В подальшому матеріали будуть прикріплені до справи.

Читайте також:  "Щоб їм так "якісно" зуби пломбували", – франківці обурюються тим, як залатали міст на Пасічну

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.