facebook

Бойовики порушували режим тиші, але не обстріляли жодного населеного пункту – прес-центр АТО

5 квітня з 18 години вечора до півночі в зоні проведення Антитерористичної операції російсько-терористичні війська 14 разів порушили режим припинення вогню.




1425642417-1206

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Згідно з повідомленням, переважна більшість порушень – хаотичні обстріли позицій українських військ зі стрілецької зброї.

Однак поблизу населених пунктів Широкине, Ленінське та Піски українські опорні пункти були тричі обстріляні з мінометів калібру 120 мм.

Крім того, південніше селища Сокольники на Луганщині бойовики відкрили вогонь по опорному пункту військ АТО із зенітної установки ЗУ 23-2. На лінії розмежування найбільше обстрілів зафіксовано в районі населеного пункту Піски.

В районі Маріуполя бандформування 7 разів провели повітряну розвідку із застосуванням безпілотних літальних апаратів.

Обстрілів населених пунктів не зафіксовано.

“Незважаючи на намагання бандформувань своїми діями зірвати Мінські домовленості, українські військовослужбовці продовжують стійко обороняти наші позиції та не піддаються на провокації злочинців”, – підсумовується в повідомленні.

джерело http://www.unian.ua/politics/1063947-boyoviki-porushuvali-rejim-tishi-ale-ne-obstrilyali-jodnogo-naselenogo-punktu-pres-tsentr-ato.html

Читайте також:  Хто вбиває українців на Донбасі? Російський терорист ДНР виклав у СМ фото!

Шукайте деталі в групі Facebook