facebook

Холостяк 7: відбулося саме відверте побачення за всю історію шоу (фото)

Холостяк вирішив пожити деякий час в будинку дівчат.

14 квітня в ефір вийшов 6 випуск найромантичнішого шоу країни “Холостяк 7”. Щорічно перед екранами своїх телевізорів завмирають серця мільйонів жінок, адже шоу за 7 років свого існування стало по-справжньому улюбленим і найбільш очікуваним.

Кращі з кращих чоловіки дозволяють підкорити себе найприголомшливішим дівчатам. Цього року місце холостяка займає 29-річний плавець Дмитро Черкасов, якого за красиву зовнішність глядачки вже встигли прозвати “Кеном”.

За серце красеня борються гідні дівчата, використовуючи всі методи боротьби і свої жіночі чари. А холостяк тим часом пильно розгадує всю сутність милих дам.

У минулому випуску Діма відправив додому Сашу і Софу. Також вперше за історію існування проекту дівчину відпустили додому для зустрічі з дитиною. Таким чином, Юля поїхала  на кілька днів, про що зовсім не підозрюють інші учасниці, радіючи над своїми маленькими перемогами.

У цьому випуску абсолютно несподівано для всіх головний герой приїхав в будинок дівчат з гучною заявою “Я залишаюся з вами жити!”. Що природно, красуні відразу ж зраділи, адже “жертва” так близько, як ніколи.

Оскільки Діма вже кілька разів викрив красунь у брехні, було прийнято рішення переглянути деякі епізоди кастингу. Побачене кілька збентежило хлопця.

Найпікантніше побачення випало на плечі Христини та Дмитра. Воно було в стилі вельми популярного фільму “50 відтінків сірого”. Всі найсміливіші бажання молодих людей втілилися.

Також на побачення відправився Холостяк з Лілею, яка сама запросила його. Сюрприз дівчини дуже порадував красеня.

Вирішила взяти ініціативу в свої руки і “хороша дівчинка Ліда”, тому вирушила на допомогу до Дмитра. А допомагала вона йому розслабиться романтичним масажем.



Читайте також:  Після втрати сина він написав 10 правил, які повинні знати батьки

У всіх була можливість сказати Дмитру все найважливіше і задати всі питання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.