facebook

Екс-Холостяк Іраклі Макацарія став учасником шоу “Танці з зірками” (фото, відео)

Засновник кінокомпанії «Maq Entertainment», учасник реаліті-шоу «Холостяк-6» Іраклі Макацарія став одним із зоряних учасників розважального проекту «Танці з зірками» – одного з найпопулярніших телевізійних шоу в Грузії і в усьому світі.

Сам Іраклі визнається, що це новий виклик для нього, адже паралельно з танцювальним конкурсом він продовжує запускати кінопроекти власного виробництва і незабаром стане ведучим нового ток-шоу на грузинському телебаченні:

«А як би ще я знайшов у своєму щільному графіку можливість потанцювати? У дитинстві я кілька років займався грузинськими народними танцями і дуже радий, що зараз можу трохи зануритися в цей безтурботній час. Хоча підготовка до шоу більше нагадує армійську. Кожен день я тренуюся по 9 годин! За кілька тижнів встиг схуднути на 3 кілограми, хоча ні в чому себе не обмежую , ось такий всім від мене лайфкхак до підготовки до літнього сезону. Зате моя партнерка Саломе  входить в топ кращих танцівниць світу і в такі стислі терміни навчає мене кількох видів танців: танго, пасадобль, вальс. А я додаю нашим тренуванням гумору, організатори вже заглядали до нас з питанням, чому ж з нашого танцювального залу весь час чути сміх? Але шоу «Танці з зірками» для мене в першу чергу виклик самому собі і відмінна підготовка до зйомок майбутнього фільму, де я виконаю головну роль », – ділиться враженнями Іраклі Макацарія.

Секрет майбутнього фільму Іраклі обіцяє розкрити незабаром, а поки посилено готується до першого прямого ефіру проекту «Танці з зірками», який вийде вже в цю п’ятницю. Побажаємо йому удачі!

Читайте також:  Дівчинка з Прикарпаття на шоу "Танцюють всі" вразила суддів українським східним танцем

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.