facebook

Рак останньої стадії виліковний. Поділіться цим! Можливо, комусь це врятує життя!

Свою історію зі щасливим кінцем розповіла лікар-стоматолог, якій довелося зіткнутися з бідою: у її 20-річного сина виявили рак спинного мозку, причому четвертої стадії, із саркомою. Пішли метастази в мозок. Через те, що пухлина розросталася в спинному та головному мозку, хлопець був неоперабельним і лікарі розвели руками: нічого не поробиш, більше тижня Ілля не протримається.

Він уже не міг ходити і рухатися, в основному весь час лежав. Його вага була 40 кг (при зрості 178 см). Тоді Ольга Михайлівна (мама) взялася за лікування сина своїми силами та методами. Почали вони з очисних процедур (клізьми), які знімають ракову інтоксикацію: на 2 л води додається склянка бурякового соку + 1 ложка лимонного. Робили ці очисні процедури двічі на добу протягом 10 днів. У цей час Ілля нічого не їв, а тільки пив трохи води.

Виходив із голоду апельсиновим соком (півсклянки), фрукти (яблуко, ківі), пізніше — дві варені картоплини (пюре). Наступні три місяці сидів на безбілковій дієті, їв сирі фрукти, сирі та варені овочі з рослинною олією і сіллю. Самопочуття покращилося, почав набирати вагу. Практично зникла пухлина мозку, та почалися набряки. Тоді Ілля помітив, що краще почувається, коли їсть тільки сиру їжу. Випадково побачив передачу по ТБ «Звана вечеря із сироїдом Олексієм Мартиновим», надихнувся, дізнавшись, що існує така система харчування, і вирішив стати сироїдом (після 10 місяців безбілкової дієти).

Це виявилося не так уже й просто. Він відчув, що існує емоційна та фізична залежність від приготованої їжі. Часто були зриви на варену їжу, але все ж повертався до сироїдіння. На цей момент «стаж» чистого сироїдіння у нього близько року. В результаті пройшли набряки і пухлини. Вага піднялася до 78 кг. Знову вступив у інститут і почав учитися. Зараз, дивлячись на цього здорового хлопця, важко навіть припустити, що два роки тому він помирав від останньої стадії раку.

Читайте також:  Франківські медики вперше в Західній Україні провели унікальну операцію зі створення штучного сечового міхура

Ольга Михайлівна за цей час допомогла своїми порадами щодо зміни харчування вилікуватися ще кільком онкохворим. Усім, хто хоче видужати, вона рекомендує в обов’язковому порядку відмовитися від продуктів із високим вмістом білка: молока, м’яса, яєць, бобових, риби. А вживати фрукти, овочі, бажано в сирому вигляді. І, звичайно, відкинути віру в те, що це захворювання невиліковне.

Нижче додаємо систему з лікування ракових пухлин, яка допомогла Іллі вилікуватись і потім вийти на повне сироїдіння.

Протиракова дієта доктора Моермана

Проблема виникнення ракових захворювань, на жаль, стає все більш актуальною. Разом із цим людство активно працює над її вирішенням. Свідченням цього є поява різних методик лікування і профілактики раку — як медичних, так і нетрадиційних. Більшість із них включає системи харчування, що допомагають побороти і запобігти недузі. До таких належать системи харчування за Ревічі, Герсоном, Бройсом, Ніші, Гоулером, Шаталовою, Грінізейшн і т. д. Ці методи засновані, як правило, на вегетаріанському підході.

Однією з найпопулярніших, а головне — дієвих протиракових систем харчування є дієта Моермана. Цей лікар жив і працював у Нідерландах у ХХ ст. і помер у віці 96 років. Окрім того, що він сам прожив довге життя, то ще й допоміг сотням людей вилікуватися від раку. Ефективність методу довело дослідження, яке продемонструвало, що серед 150 пацієнтів, котрі мали різні ракові захворювання, 115 вилікувалися не частково, а повністю. Але, незважаючи на позитивні результати роботи Моермана, його метод визнали не відразу. Представники медичних кіл ставили під сумнів протиракову дієту нідерландського лікаря, аргументуючи свою критику тим, що система занадто проста. У неї входять цілком доступні для кожного продукти, вона не складна і не виснажлива. Моерману вдавалося зціляти навіть найбільш безнадійних онкологічних хворих, яким лікарі малювали зовсім не райдужні перспективи або й узагалі відмовлялися їх лікувати. Визнання громадськості доктор отримав у 1987 р., коли Міністерство охорони здоров’я Нідерландів визнало і затвердило метод Моермана. Його протиракову дієту також підтримав і двічі лауреат Нобелівської премії Лайнус Полінг.

Читайте також:  «Усе позаду і тепер просто буду жити»: дружина українського футболіста слідом за сином здолала рак

Чим саме метод Моермана корисний для організму людини? Завдяки цій дієті зміцнюється імунна система і стабілізується обмін речовин. Це відбувається через велику кількість натуральних продуктів, які людина споживає регулярно. Це овочі, фрукти, натуральні соки, зернові.

Вивчимо систему харчування Моермана, призначену для хворих на онкологічні захворювання.

Сніданок повинен складатися з: щойно вичавленого соку із 2 апельсинів і лимона, хліба (виготовленого з борошна грубого помелу)… Можна замінити такий сніданок вівсянкою з фруктами і зеленим чаєм. Складові другого сніданку: яблучно-буряковий сік та фрукти. На ланч допускається каша (з цільної крупи або нешліфованого рису), тушковані на парі овочі, трохи вершкового масла, салат (заправка: сік лимона і салатна олія холодного приготування) і фрукти.

Суть методу Моермана зрозуміла, але щоб підсумувати, слід розглянути список як рекомендованих продуктів, так і небажаних при онкологічному захворюванні.

Можна вживати:


• овочі в сирому вигляді або приготовані на парі: стручковий зелений горошок, картоплю, петрушку, ревінь, капусту (зокрема квашену);

• фрукти;

• натуральні соки з овочів і фруктів: апельсиновий, лимонний, яблучний, морквяний, буряковий;

• зернові: хліб, крекери тільки з борошна грубого помелу, нешліфований рис, висівки з пшениці, вівсянки й ячменю, кукурудзяні та пшеничні пластівці;

• яєчні жовтки;

• бджолиний мед;

• трав’яний чай;

• оливкову олію холодної обробки;

• морську сіль.

Виключити з раціону:

• міцну каву та чай;

• овочі: бобові;

• зернові: білий хліб, макарони, пироги, бісквіти, тістечка і кекси, виготовлені з пшеничного борошна та борошна тонкого помелу;

• м’ясо і тваринні жири, м’ясний або курячий бульйон;

• рафінований цукор;

• рибу, молюски;

• молочні продукти: жирні сорти сиру, незбиране молоко, маргарин;

Читайте також:  В Україні повертають податки, штрафи та перевірки для ФОП

• яєчні білки;

• гриби та грибний бульйон;

• рослинну рафіновану олію;

• консерванти і барвники;

• кухонну сіль;

• алкоголь;

• тютюн.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.