facebook

“Forsal.pl”: хто зі світових лідерів викличеться прихистити Путлера, навіть з його вкраденими 200 млрд дол?

Польське Інтернет-видання “Forsal.pl” з посиланням на американський журнал “Newsweek”опублікував статтю про «загадки» Путіна:

«Муаммар Каддафі прикидався ненормальним, щоб збити з пантелику і налякати своїх супротивників. Путін



останнім часом, схоже, обрав подібну стратегію: він то здається пригніченим, то немов би втрачає зв’язок з реальністю, то взагалі кудись зникає.

Професор Стенфордського університету Мартін Гельман (Hellman), який спеціалізується на питанні ядерної загрози, вважає, що Захід неправильно зрозумів гру Путіна в Армагеддон.

«Ядерна зброя – це карта в рукаві Путіна, яку він використовує, щоб змусити світ сприймати Росію як суперсилу, а не тільки надавати їй регіональне значення», – сказав експерт.

На його думку, головна мета західних дипломатів – не дозволити російському ватажкові довести свою божевільну гру до трагічної кульмінації. Така тактика добре працювала в минулому і грала на руку багатьом тиранам. Приміром, ядерна програма Лівії допомогла Каддафі ефективно сперечатися з міжнародною громадськістю. А династія Кімів в КНДР досі використовує цей божевільний ядерний шантаж. Елемент непередбачуваного божевілля є частиною ядерної стратегії.

Колишній посол США в Москві, який зустрічався з Путіним в Петербурзі, пояснює: «Стратегія Росії в тому, щоб налякати Захід, зображуючи Путіна непередбачуваним. Якщо при владі безумець, ядерна зброя країни набуває зовсім нові аспекти.

Професор Гельман у цьому зв’язку радить Заходу при контактах з Путіним утриматися від бравади – інакше гра в божевільного закінчиться трагедією.

Кілька років тому Пентагон встановив, що Путін страждає синдромом Аспергера.
На думку професора Джерролд Посту, який працював у ЦРУ, російський президент вважає себе сучасним царем, які несуть відповідальність за російськомовні народи. Але для нього найважливіше він сам, а не люди.

Читайте також:  Росія готується до масштабної війни

Інвестор Білл Браудер був знайомий з Путіним з перших років його влади. За словами Браудера, Путін – образлива людина, яка не здатна йти на компроміс. Гельман радить Заходу вчинити так, як зазвичай радять сімейні психологи: визнати власні помилки, щоб партнерові було легше визнати свої.

Інший вихід: нехай Путін піде у відставку, збереже в своїх руках 200 млрд доларів, які він вкрав, за оцінками Браудера, і привільно живе на спокої.

От тільки хто зі світових лідерів викличеться прихистити Путіна?
Джерело – http://forsal.pl/artykuly/863305,newsweek-putin-udaje-szalenca-by-zmylic-zachod.html

Шукайте деталі в групі Facebook