facebook

Укрспирт призупинив свою роботу

Державне підприємство “Укрспирт” тимчасово призупинило виробничі потужності у зв’язку з аудитом.

Про це йдеться у прес-релізі компанії, пише ЕП.

Як зазначається, ДП “Укрспирт” проводить технічний аудит, аудит господарської діяльності та балансу залишків вперше за останні кілька років. Саме це і стало причиною тимчасового призупинення потужностей підприємства.

Прес-служба підприємства повідомляє, що попередньо проведені перемовини з найбільшими операторами алкогольного ринку та досягнуто повне взаєморозуміння між Укрспиртом та виробниками лікеро-горілчаної продукції. Товарна продукція Укрспирту постачається усім контрагентам згідно попередньо укладених угод.

У компанії зазначили, що ведуться активні перемовини щодо відновлення ринків збуту та пошуку нових вітчизняних та закордонних партнерів. В рамках цього проведено перемовини з представниками Польщі, Словаччини, Туреччини, Угорщини.

Як результат у квітні 2017 року був укладений контракт з Угорщиною на поставку спирту етилового ректифікованого із гарантованим збутом продукції у кількості 280 тис. декалітрів.

Протягом II кварталу 2017 року планується подальша робота з контрагентом з метою досягнення домовленостей про збільшення обсягів постачання до 400 тис. декалітрів на II півріччя 2017 року.

Нагадаємо, Державне підприємство спиртової та лікеро-горілчаної промисловості “Укрспирт” підвищило ціну на спирт на 10,6% та планувало ще одне підвищення – із березня на 8%, але заявило, що не буде цього робити.

Читайте також:  Прем’єр: якщо батьки не зможуть купувати маски для учнів, це зробить держава

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.