facebook

Новим головою Івано-Франківського міського суду став Лев Кишакевич (фото+ оновлюється)

 28 квітня, в Івано-Франківському міському суді проходять загальні збори суддів, на яких оберуть голову суду та його заступника.


Всього у суді налічується 19 суддів, втім у багатьох закінчились повноваження. Відтак претендентами на посаду голови суду можуть бути 7 суддів, у яких не закінчуються повноваження.
Варто додати до цього часу двічі головою суду був суддя Тарас Антоняк



. Заступником голови суду була суддя Наталія Деркач. Спершу судді обрали мандатну комісію з суддів Іннеси Болюк, Дмитра Руденко, Олесі Зеленко. До лічильної комісії увійшли судді Володимир Попович, Мирослава Польська, Галина Домбровська.
На посаду голови судді висунули кандидатуру судді Лева Кишакевича.

Л. Кишакевич зазначив, що намагатиметься організувати роботу таким чином аби правосуддя здійснювалось ефективно. Інших кандидатур на посаду не було. Відтак мандатна комісія затвердила форму бюлетенів та перейшли до голосування.

За результатами голосування кандидатуру Лева Кишакевича на посаду голови Івано-Франківського міського суду підтримали 14 з 19. Не підтримали жодного кандидада 1. Таким чином Лева Кишакевича обрали на посаду голови суду терміном на 3 роки.

Читайте також:  Цифрова революція франківської комуналки: як четверо програмістів дивують усю Україну (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.