facebook

Знаменитий музикант Бі Бі Кінг госпіталізований із загостренням діабету

89-річний музикант був госпіталізований в минулі вихідні.

1605975




Виконавець блюзу Бі Бі Кінг (BB King) потрапив в одну з лікарень американського міста Лас-Вегас (штат Невада), повідомляє Lenta.ru.

Музикант був госпіталізований в минулі вихідні у зв’язку із загостренням цукрового діабету другого типу. Він страждає на це захворювання більше 20 років.

Медики діагностували у 89-річного виконавця зневоднення організму. З аналогічним діагнозом Бі Бі Кінг був госпіталізований в жовтні минулого року під час концерту в Чикаго (Іллінойс). В результаті музикант був змушений скасувати решту вісім виступів.

Помер ударник американської рок-групи Twisted Sister

Бі Бі Кінг (справжнє ім’я Riley B. King) – один з найвідоміших авторів і виконавців блюзу, володар кількох премій Греммі. Музикант відомий не тільки своїми хітами, але і пристрастю до гітар марки Gibson ES-355, кожну з яких він незмінно називав Lucille.

У 2006 році Бі Бі Кінг оголосив, що вирішив відмовитися від виступів у Європі. Він послався на вік і слабке здоров’я. У 2011-му американський журнал Rolling Stone поставив виконавця на шосте місце в списку найбільших гітаристів усіх часів.

Читайте також:  Прем'єра 007 Спектр. Чого чекати від нового Бонда

Шукайте деталі в групі Facebook