facebook

В Івано-Франківську весь штат ОКЛ пропонують перевести у двірники

На сайті електронний петицій до влади Івано-Франківська пропонується перевести весь штат обласної клінічної лікарні у двірники.

Разом з цим автор петиції пропонує сформувати новий штат ОКЛ з цьогорічних випускників ІФНМУ.

“Беручи до уваги, що прокуратура визнала факт хабаря Копчака О.М., а також неможливості вручити підозру, бо останній у відпустці.
Враховуючи, що штат ОКЛ вчинив масовий прогул і задекларував підтримку хабарів, а ІФОАХУ заради покриття злочину поширює в ЗМІ деталі, які містять лікарську таємницю. Деонтологічні принципи заміщуються ступенем спорідненості лікарського оточення.
Питання працевлаштування молоді після закінчення інституту також є актуальним.
Зважаючи, що Департамент ЖКГ має брак операторів прибирання вулиць, тоді лікарі ОКЛ матимуть нагоду заробити необхідну їм суму.
Таким чином це поможе
1. Очистити лікарні від корупції
2. Зробить місто чистішим
3. Працевлаштують молодь
4. Підтвердить неупереджені дії компетентних органів.
(стт32, 49 КУ, стт 283-286 ЦКУ, стт 184, 368-2 ККУ)”, – йдеться у тексті петиції.

Петиція зареєстрована 29 квітня, наразі під її вимогами зібрано 16 підписів. Для розгляду петиції до 28 липня необхідно зібрати ще 234. Проте, варто зауважити, що міське керівництво неуповноважене впливати на штатний розпис Івано-Франківської обласної клінічної лікарні.

Нагадаємо, 24 квітня СБУ затримала на хабарі у 4100 гривень завідувача відділення однієї з обласних лікарень Івано-Франківська. У таку суму медик оцінив проведення операції та видачу виписки про проходження лікування. Кошти 58-річний завідувач одержав у службовому кабінеті.

Пізніше на сайті ОКЛ громадська рада та лікарі опублікували свою позицію щодо затримання називаючи такі дії – “моральним правом на подяку”.

27 квітня під стінами Івано-Франківської облдержадміністрації відбувся багатолюдний флешмоб медиків, які виступили на захист свого колеги. Медики запевнили журналістів, що їхній колега не міг взяти хабар і став жертвою “підстави” з боку правоохоронних органів.

Читайте також:  У Чернівцях зафіксували випадок одночасного інфікування грипом і коронавірусом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.