facebook

ТОП-20 головних якостей дівчат, за якими божеволіють чоловіки!

Є дівчата, за якими чоловіки довго і красиво доглядають, багато їм прощають і мріють бути разом з ними.

А є ті, хто скаржиться на самотність і брак відповідних кавалерів. Чим перші відрізняються від других?

Перш ніж перераховувати якості популярних дівчат, важливо сказати: успіхом користуються ті, хто найменше зацікавлений у відносинах. Так, всі жінки по суті своїй хочуть любові. Але для одних це найважливіше, а інші бачать все різноманіття життя і не вважають чоловіків єдиним джерелом щастя.

Але тут є одна тонка грань. Хтось дуже сильно зацікавлений у відносинах, а хтось не зацікавлений зовсім. Істина, як завжди, посередині. Чоловік повинен відчувати себе коханим і потрібним, але не можна тонути в ньому. Важливо прибрати надзначущого партнера з твого життя. Коли ти занадто намагаєшся щось робити заради нього, ти підспудно чекаєш подяки або крок у відповідь. А якщо у відповідь кроків немає, починаєш ображатися.

Май на увазі: чоловіка не притягає дівчина, яка з ним нещасна. Його тягне до задоволеної, радісної і щасливої.

Щаслива – це перш за все самодостатня. Вона може бути одна, обходитися без відносин, але живе з партнером з любові до нього.

Якщо ти ні з ким не ділиш житлоплощу і думаєш, що друга половинка внесе в твоє існування дискомфорт, я не вірю, що ти задоволена. Якщо ти живеш з чоловіком і не уявляєш себе без нього, це теж далеко від радості і гармонії.

Щастя – це коли життя з коханим, в принципі, не відрізняється від життя на самоті, але з його появою стає яскравішим, насиченішим, теплішим.

Занадто самодостатні жінки відштовхують чоловіків своєю силою і бажанням конкурувати з ними. Представникам сильної статі важливо бути головними. Але і думати, що треба в усьому поступатися партнеру, забуваючи про себе, – велика помилка.

Читайте також:  ТОП-10 ознак хорошої коханки

Золота середина виглядає так: у тебе є внутрішній стержень – твої цінності, пріоритети, бажання, цілі. Ти бачиш свою дорогу і не відмовляєшся від себе заради чоловіка. У тебе своє життя, з твоїми інтересами. Але в цілому ти м’яка і добра, з розумінням і співчуттям ставишся до близьких. Ти не одержима метою вийти заміж або зберегти відносини будь-яку ціну.

Щоб подобатися, потрібно в першу чергу бути впевненою в собі. Які ознаки вказують, що ти досягла цього стану?




– Ти не зв’язуєш з собою кожен подих і погляд коханого, чи не впадеш в залежність від його настрою. Чи не переживаєш, коли він не в дусі, переводячи себе думками «Що я зробила не так?».

– Ти не вимагаєш, щоб чоловік приділяв тобі більше уваги. Ти розумієш, що не можеш займати всі його думки 24 години на добу (за умови, що це нормальний середньостатистичний хлопець: тільки інфантильний індивід, якому нема чим зайнятися, може присвятити себе жінці цілком). Виняток – пора закоханості.

– Тобі і в голову не прийде, що якщо він не подзвонив, забув попередити про щось, прийшов додому і, не розмовляючи, ліг дивитися телевізор, він тебе не любить. Ти настільки впевнена в собі, що просто знайдеш, чим зайнятися, – у тебе повно справ!

– Перш за все ти дбаєш про свій внутрішній стан. Ти знаєш: він дуже сильно позначається на близьких. Думаючи про себе, ти думаєш про дорогих тобі людей.

– Ти не лізеш в чуже життя без потреби. Тобі цікаво твоє. Але ти відкрита для допомоги, співчуття.

– Ти добре відчуваєш свій простір і кордони і не дозволиш нікому порушувати їх без твого бажання. Ти так само шанобливо ставишся до кордонів іншої людини.

– Ти знаєш себе і свої можливості, вмієш приймати людські недоліки, тому що розумієш: наша природа двоїста. Наші переваги – продовження поганих рис. Ти любиш себе такою, яка ти є.

– Ти завжди прислухаєшся до себе, свого серця, розумієш свій внутрішній світ, живеш в гармонії з собою і оточуючими, довіряєш собі, чуєш свої почуття, дотримуєшся них.

– Ти ніколи не втратиш себе у відносинах з чоловіком, але і не будеш жити виключно на своїй хвилі.

– Ти відкрита для любові, здатна любити і приймати любов.

– Ти завжди піклуєшся про себе, навіть коли інші цього не бачать.

– Твої почуття, емоції і твоє життя в твоїх руках, а ось контролювати інших тобі зовсім не потрібно.

– Ти вмієш переживати і виносити біль, приймати страждання, не перетворюючись при цьому в жертву.

– Ти вмієш чекати. Ти завжди візьмеш паузу, щоб подумати, перш ніж що-небудь зробити або сказати.

– Ти розбираєшся в чоловіках. Ти не будеш зв’язуватися з ким попало через самотність або бажання відчути себе коханою. У партнері тебе перш за все цікавлять його людські якості, здібності, можливості і потенціал. Ти дивишся, не на те, як він ставиться до тебе, а на те, чи зможеш ти його полюбити.

– Ти будуєш у відносинах мости, а не стіни, і не чекаєш від партнера, що він неодмінно буде пробиватися до твого серця – наприклад, коли ти без кінця ображаєшся.

– Ти вмієш прощати і не збираєш образу. Ти не соромишся говорити про свої бажання, що не соромишся своїх почуттів.

– Ти знаєш, що можеш запропонувати чоловікові, але не поспішаєш робити це занадто швидко.

– Ти не відкриваєш душу малознайомому чоловікові. Чи не захоплюєшся, поки не дізнаєшся його ближче.

– Після побачення ти не прокручуєш в голові його деталі, як заїжджену пластинку. Чи не намагаєшся розгадати «таємницю» іншого, проникнути до нього в душу. Чи не будуєш здогадки, чому він так вчинив або сказав.

– Тобі не потрібно самостверджуватися за рахунок чоловіка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.