facebook

В Івано-Франківську будують сучасний житловий комплекс з підземним паркінгом та багатофункціональним “італійським двориком”. ФОТО

Будівельна компанія «МЖК ЕКСПРЕС-24», яка більше 20 РОКІВ на ринку нерухомості, розпочинає будівництво нового житлового комплексу «MILLENNIUM ECO APARTMENTS».

Кожен квартал складатиметься з компактних та функціональних будинків найсучаснішої архітектури. В середині житлового комплексу розташований закритий від транспорту двір.

«Прагнення створити житловий комплекс європейського рівня в екологічно чистій та зеленій частині Івано-Франківська стало основною метою будівництва нового мікрорайону. Вільний від автомобілів двір – це головна складова мікрорайону «MILLENNIUM ECO APARTMENTS», – зазначила керівник відділу продажу БК «МЖК ЕКСПРЕС-24» Наталія Бортник.

Придбавши квартиру у ЖК «MILLENNIUM ECO APARTMENTS» Ви отримаєте власне паркомісце у підземному паркінгу, який розташований у кожному будинку. Підземний паркінг спроектований за всіма євростандартами.

Припаркувавши авто у підземній стоянці, потрапити у квартиру Ви можете за допомогою ліфта. Система підземних паркінгів дасть можливість власникам авто не турбуватись про їх збереженість, а система відео охорони подбає про їх безпеку.

«Будинки з підземним паркінгом вирішать найбільшу проблему сучасного Івано-Франківська – перетворення дворів на суцільні «парковки». У ЖК «MILLENNIUM ECO APARTMENTS» двори створенні для комфортного та затишного відпочинку, де немає місця автомобілям та міському шуму, створюються додаткові умови для кращого відпочинку», – заявляє керівник відділу продажу БК «МЖК ЕКСПРЕС-24» Наталія Бортник.

У холі кожного під’їзду буде два виходи: один – на вулицю, другий – у закритий внутрішній двір, який спроектовано у стилі закритих «італійських двориків», які матимуть багатофункціональне призначення і будуть повністю безпечними для дітей і мешканців ЖК «MILLENNIUM ECO APARTMENTS». Також у будинках будуть відведенні спеціальні місця для зберігання велосипедів та дитячих візочків, тераси для відпочинку і кладові приміщення.

На території житлового комплексу розміщені спортивно-відпочинкові зони загального користування: багатофункціональні майданчики для займання спортом, тенісні корти, вуличні тренажери. Для найменших мешканців – сучасне багатофункціональне міні-містечко, яке складається з гірок, гойдалок, пісочниць. В такому дитячому містечку враховані особливості фізичних на вікових категорії дітей.

Читайте також:  Доступна іпотека під 3% стартує з 1 жовтня: як українці отримуватимуть кредити на житло в умовах війни

У мікрорайоні «MILLENNIUM ECO APARTMENTS» буде облаштовано майданчик для вигулу собак, що дозволить власникам чотирилапих мати спеціально відведене, безпечне місце для прогулянки зі своїми улюбленцями.



Таким чином, у мешканців ЖК «MILLENNIUM ECO APARTMENTS» буде спільний простір для спілкування та відпочинку: озеленена територія з елементами ландшафтного дизайну, сучасні відпочинкові зони, безкоштовний wi-fi у кожному дворі та власна BBQ-зона.

Житловий комплекс «MILLENNIUM ECO APARTMENTS» – унікальний тим, що дозволить своїм мешканцям жити в гармонії з природою.

«Прагнення створити житловий комплекс європейського рівня в екологічно чистій та зеленій частині Івано-Франківська стало основною метою будівництва нового мікрорайону.
Свіже повітря, дивовижні краєвиди на міське озеро, парк та неповторний мікроклімат – все це створює ідеальне місце для життя та відпочинку», – зазначив керівник відділу продажу БК «МЖК ЕКСПРЕС-24» Наталія Бортник.

У житловому комплексі «MILLENNIUM ECO APARTMENTS» представлені безліч варіантів квартир, здатних задовольнити смак і потреби кожного, навіть найбільш прискіпливого покупця. Будівельна компанія «МЖК ЕКСПРЕС-24» підготувала для потенційних покупців ряд програм, за якими можна придбати житло у нашому житловому комплексі.

За деталями звертайтеся за телефоном 050 433 14 03 або за адресою: м. Івано-Франківськ вул. Січових Стрільців, 58.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.