facebook

Горе-фірма, яку пов’язують з нардепом Солов’єм, що ремонтувала дорогу Татарів-Косів-Коломия, латає “свої гріхи”

Фіртка повідомляла, що відремонтовані дороги у Верховинському та Косівському районах, гарантійний термін експлуатації яких 10 років, не витримали й року.

Викришування, лущення, зсуви полотна на багатьох ділянках дороги – це лише короткий перелік “проблем”, які виникли на дорозі за рік після ремонту.

Фахівці ДП «Дорцентр» на замовлення Служби автомобільних доріг Івано-Франківської області провели моніторинг технічного стану відремонтованих доріг в регіоні, зокрема, кількох ділянок автомобільної дороги Р-24 «Татарів – Косів – Коломия – Борщів -Кам’янець-Подільський». Висновки експертизи невтішні.

Нагадаємо, що за результатами тендеру Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області ремонт цієї дороги у вересні 2015 року розпочало ТОВ “Шляхбуд-ЛІМ”. Дану фірму пов’язують з народним депутатом України Юрієм Солов’єм.

Натомість, у Службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області запевняють, що виявлені недоліки вищезгадана фірма вже почала ліквідовувати.

«Ці недоліки були виявлені нами разом з фахівці ДП «Дорцентр». Фірма, яка виконувала роботи дала гарантію на дану дорогу. Там є окремі місця, де треба відремонтувати. Ми виписали фірмі припис і вона вже почала недоліки ліквідовувати. Вже частина усунена. Там, де, наприклад, була тріщина у шві полотна дороги, ви ж знаєте, що дорогу стелять пластами, зараз її вже заробили», – сказав перший заступник начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Любомир Семанів.

За словами Любомира Семаніва до кінця травня фірма повинна за власні кошти ліквідувати недоліки. Яка вартість відновлювальних робіт у Службі автодоріг не знають.

“Фіртка” звернулася і до нардепа Юрія Солов’я з проханням прокоментувати ситуацію з ремонтом дороги…



Читайте також:  На БАМі в Івано-Франківську зіткнулись три автівки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.