facebook

Володарка “недитячої” сукні спробувала виправдати свій наряд

Українка Лора Суперфін, котра розбурхала соцмережі майже “роздягненим” виступом на дитячому турнірі в Ніжині, вважає, що її сценічний образ у той день був у межах пристойності. Як розповів співачка в інтерв’ю КП в Україні, плаття, яке вона одягла для виступу, було зшито спеціально для її шоу “Летіти”.

“Їх було три і символізували вони жінку в різних життєвих іпостасях: червона сукня з накидкою – птиця фенікс, синє – птах щастя, а чорний комбінезон – Одиллія, чорний лебідь. Причому нічого непристойного в убраннях немає”, – переконана артистка.

“Повірте, все було в межах пристойності! Я виконала три пісні, серед яких ” Чужих дітей не буває”. Всім мій виступ сподобався”, – переконана співачка.

Вона також зазначила, що реакція на сукню в соцмережах її дуже засмутила.

“А потім з’явився цей пост у Фейсбуці з обробленим фото, де мене почали звинувачувати у всіх смертних гріхах. Я людина в шоу-бізнесі нова, поки незагартована. Дуже засмутилася. Адже мій комбінезон не такий прозорий, як на фото! Він зшитий зі спеціальної тканини для танцювальних і спортивних нарядів. Ми робили фотосесію для афіші і всі знімки мають цілком пристойний вигляд. А на змаганнях хтось вибрав невдалий знімок, обробив фотошопом і виклав у мережу… і пішла ця хвиля негативу”, – пояснює співачка.

Вона зізналася, що “спочатку плакала і пила заспокійливе, а потім подумала, що судити мене може тільки Бог”.

“А діти нічого паскудного такого не помітили. Їм все дуже сподобалося. І коли ми їхали, неподалік від нас стояла зграйка дівчаток. Вони посилали мені повітряні поцілунки. Я їм відповідала тим же”, – резюмувала співачка, пообіцявши виставити скандальну сукню на благодійний аукціон.

Читайте також:  “Міс Україна” вийде на сцену “Міс Всесвіт” в розкішному платті “Дереві життя” завважки 15 кг

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.