facebook

Промо-ролик до Євробачення 2017 причарував усіх

На інтернет-ресурсі Youtube 29 квітня був опублікований промо-ролик пісенного міжнародного конкурсу Eurovision 2017. Він має назву Meet the real Ukraine і станом на п’яте травня набрав 32 тис. переглядів.

У відео було показано чимало міст України – Вінниця, Одеса, Київ, Харків та інші – повідомляє Franyk.com. Також до відео потрапив і Івано-Франківськ, зокрема, його Ратуша з надписом «Столиця Карпат».

За задумом авторів відео повинно передавати настрій України, її ментальність. В силу останніх подій, які відбуваються на території країни, до ролика також потрапили і кадри з зони АТО і деякі уривки з «Революції гідності».

Нагадуємо, що є ще одне відео, представлене Євробаченням 2017 від української сторони – Let’s Celebrate Diversity! Його гасло – «Давайте радіти різноманітності» – дуже своєчасне. Різноманітність є головною річчю, яка робить суспільство сильнішим, а наше життя осмисленим. У коментарі до нього зазначається: «Різноманітність допомагає зібратися разом, щоб подолати великі проблеми з посмішкою, хорошим жартом і піснею… Ми очікуємо побачити всіх вас, щоб ви змогли поділитися своїми історіями, отримати задоволення і усвідомити, як багато у нас спільного».

Ролик закликає поділитися піснями в Києві в травні цього року. Сам конкурс відбудеться у Міжнародному виставковому центрі у Києві, що знаходиться по лівій стороні Дніпра.

Наша країна отримала можливість приймати Євробачення 2017 у зв’язку з перемогою співачки Джамали у Стокгольмі минулого року. Нагадуємо, що конкурс відбудеться з 7-го по 13-е травня, у ньому візьмуть участь 42 учасники.



Читайте також:  Затриманий терорист "ДНР" знімав на відео свою стрільбу з міномета по українських військових

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.