facebook

Червона доріжка “Євробачення-2017”: представниці Грузії, Данії та Македонії зваблювали відвертими сукнями (фото)

Конкурсанти продовжують крокувати червоною доріжкою. У ці хвилини триває церемонія відкриття “Євробачення-2017” із найдовшою червоною доріжкою. Конкурсанти крокують доріжкою, фотографуються та спілкуються із пресою. До слова, з’являються на церемонії за алфавітним порядком.

Після перших гостей церемонії – яскравих білорусів із Navi Band та азербайджанки із конем – на ньому вже пройшлися представники Кіпру, Чехії, Данії, Естонії, Македонії.

Учасник із Кіпру, Овік Димерчан, дуже обізнаний в українській культурі: артист знає Кличків, Шевченка та полюбляє кухню.

Конкурсантка із Чехії Мартіна Барта в Україні встигла спробувати хреновуху, а на хіднику крокувала в оригінальній сукні. Втім, представниця Данії, Аня, своїм доволі відвертим вбранням прикувала увагу фотографів.

Виконавиця постала у сукні із вирізом та довгим шлейфом, котрий їй допомогли розправити перед об’єктивами фотокамер.

Дует із Естонії Koit Toome ja Laura вже мають досвід участі у цьому конкурсі: оскільки артисти по черзі представляли Естонію в 2005 і 1998 роках.

Македонка Яна Бурческа також у своєму виході зробила акцент на відверту сукню із розрізами. Альма із Франції та представниця Грузії Тамара Гачечиладзе підкреслили чудові фігури звабливими вбраннями.

До слова, одними з перших на найдовшій червоній доріжці “Євробачення-2017” постали ведучі конкурсу Олександр Скічко, Володимир Остапчук та Тимур Мірошниченко.


Читайте також:  “Неможливо впізнати”: відомий ведучий вразив кардинальною зміною зовнішності

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.