facebook

Аксьонов хоче відправити депортованих кримських татар в Узбекистан по довідки про реабілітацію

Окупаційна влада Криму просить російський уряд створити робочу групу з питань отримання кримськими татарами довідок про реабілітацію і вважає за доцільне відправити делегацію з Криму в Узбекистан за такими довідками.




1395924679-9045-aksenov

Як повідомляє “рупор” так званого уряду Криму сайт “Кримінформ”, призначений Кремлем керівник Криму Сергій Аксьонов доручив оформити відповідні листи на ім’я віце-прем’єра уряду Росії Дмитра Козака та міністра закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова.

“Таке рішення було ухвалене главою республіки за підсумками зустрічі з представниками Ради старійшин кримськотатарського народу “Намус”, – йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що під час зустрічі обговорювалися проблеми з отриманням довідки про реабілітацію. Зокрема, на тривалий період затягуються терміни отримання довідки, що надається з Республіки Узбекистан.

“Необхідно з Криму делегувати групу в Узбекистан з нашими представниками кримськотатарського народу і посадових осіб, які за все це відповідають, які готові організаційно обговорити всі ці питання”, – сказав Аксьонов.

джерело http://www.unian.ua/politics/1064363-aksonov-hoche-vidpraviti-deportovanih-krimskih-tatar-v-uzbekistan-za-dovidkami-pro-reabilitatsiyu.html

Читайте також:  Прикарпатці зможуть оформити субсидію, не виходячи з дому

Шукайте деталі в групі Facebook