facebook

Євробачення. “Ми просто не знали”: названа причина недопуску Джамали на червону доріжку

Менеджер церемонії відкриття “Євробачення-2017”, яка відбулася в неділю, 7 травня, в Києві Тетяна Шарапова пояснила, чому переможницю торішнього конкурсу Джамалу не допустили на червону доріжку. За словами Шарапової, вона просто “не знала, що вона (Джамала) повинна там бути”.

“Всіх вітаю. Я менеджер Червоної доріжки і Церемонії відкриття. Мені не 20 років і не 30, а 19 років проведення заходів. Хочу сказати тільки одне, виходячи з тих реалій, які були, це хороший результат. А кожен судить виходячи з суб’єктивної оцінки . Те що Джамали не було на Червоній доріжці може і моя вина, але я не знала, що вона повинна там бути. що не пускали на проїзд, моя недоробка. Просто у мене не було пропусків. Основний акцент був зроблений на Червону доріжку, т . к. це прямий ефір. Наша івент команда зробила все від нас залежне. Я не оправдовуюсь, а просто констатую факти “, – написала Шарапова в своєму фейсбуці (орфографія і пунктуація автора збережені. – Ред.).

Раніше повідомлялося, що співачку Джамалу, яка перемогла на “Євробаченні 2016”, не пустили на червону доріжку в день відкриття музичного конкурсу в Києві.

За словами піар-директора виконавиці Дениса Козловського, організатори пояснили це регламентом заходу.

Він також повідомив, що якесь агентство в ніч перед відкриттям “Євробачення” запропонувало Джамалі прибути на церемонію на вертольоті “заради іміджу України”. Однак пізніше з’ясувалося, що “ніяких дозволів на польоти над Києвом не видавалося, жодна з відповідальних служб не в курсі”.

“Звичайно, на церемонію ми поїхали на машині. 20 хвилин нас не пускали – кордони поліції, нацгвардія, УДО охороняли вхід від Джамали, дивилися на нас, вибачалися але пропустити не могли. Не було ні плану проїзду, ні регламенту, ні протоколу, ні простої інструкції … нічого. Можете уявити собі, щоб було б з вертольотом “, – зазначив Козловський в своєму фейсбуці, нарікаючи на погану організацію свята.

Читайте також:  “Шмагав, кричав і прив`язав до батареї”: скандальний російський актор показав, як знущається з доньки (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.