facebook

Дмитро Міхалець про День міста: Найбільше вразили п’яні школярі, агресія та байдужість

Івано-Франківськ відсвяткував свою 355-ту річницю. Патрульна поліція Івано-Франківська доклала максимальні зусилля, щоб мешканці та гості міста відчували себе безпечно.

Про це на своїй сторінці написав керівник ПП ІФ Дмитро Міхалець, інформує Фіртка.

В своєму дописі головний патрульний міста поділився враженнями про цьогорічне святкування Дня міста.

“На виконання рішення міського голови ми перекривали рух, обмежували його, супроводжували мото-, вело- та піші колони, оберігали публічну безпеку. І все нам вдавалось, крім одного – ми не чекали такої агресії та байдужості на останньому концерті. Найбільше вразили нетверезі батьки. Ви теж це бачили – батько хитається на ногах, але на руках ще тримає свого сина. Напевне, привів його показати, як відпочивають дорослі. Та син на руках побачив точно не те, що йому стане в пригоді. Син на руках бачив п’яні очі та дурні рухи тіла. Він бачив безпорадність в очах мами, яка через тисняву загубила свою дитину. Він бачив плач хлопчика, батько якого за чаркою з друзями не помітив, що він уже сам. Звертаюсь до батьків: якщо ви йдете пити в центрі міста, то нащо дітей берете на ці посиденьки?!”, – пише Міхалець.

За його словами, також дуже вразили п’яні школярі.

“Сумно за таке майбутнє. Діти, це аж ніяк не круто! Загалом, той вечір приніс багато розчарувань. Варто відзначити злагоджену роботу усіх правоохоронців, Муніципальної варти та громадських організацій. Попри шалений тиск натовпу та зливу нецензурної лайки хлопці й дівчата не лише виконували свою роботу, а й виносили з натовпу тих, хто втрачав свідомість або падав на землю і вже не міг стати на ноги”, – розповідає головний патрульний.

Читайте також:  Малолітня мама-вбивця: 9-класниця викинула з багатоповерхівки ще живе немовля (відео)

Міхалець подякував лікарям, які робили більше, ніж могли та небайдужим, які допомагали знаходити батьків і дітей.

“Зроблено висновки! На майбутнє докладемо максимум зусиль, щоб подібні ситуації неповторювалися”, – підсумував Дмитро Міхалець.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.