facebook

“Він підпалив натовп”: фото росіянина з пістолетом під час одеської трагедії вразило соцмережі

У мережі з’явилася фотографія із громадянином Росії Олексієм Фоміновим, що раніше воював за “ЛНР”, який 2 травня 2014 року в Одесі стріляв у натовп. Про це на своїй сторінці в Facebook написала адвокат Євгенія Закревська.

“Знайомтеся, Фомінов Олексій Олексійович, громадянин РФ… а чорт, ви знайомі… це ж командир незаконного, створеного, збройного і керованого РФ формування, ОбРОН “Одеса”, обвинувачений у вбивстві, розбої та викраденні мирних жителів самою “прокуратурою ЛНР”, а не тільки України. Але нічого. Ще раз знайомтеся. Одеса. 2 травня 2014 року. Грецька площа. Той же Фомінов. Комендант Куликового Поля. У руках – предмет, схожий на пістолет “Беретта”. На спині, говорять, напис “Спецпризначенець”, – розповіла вона.

Закревська додала, що фото зроблено приблизно за кілька годин до пожежі в Будинку профспілок.

“До того, як йому дадуть піти одеські мєнти і прокуратура – кілька днів… А до оголошення його в розшук в Україні щодо подій 2 травня – сім”, – додала вона.

Раніше Закревська також писала про Фомінова.

“Підозрюваний в організації подій 2 травня в Одесі. Але якось слабо підозрюваний. Його ніхто не затримував. До вересня 2014 року – ніхто навіть у розшук не оголошував. Два роки з початку слідства – ніхто не встановлював телефонний трафік, момент перетину кордону, навіть громадянство його ніхто не встановлював. З Одеси звалив у Луганськ. Липень 2014 року – командир окремої бригади особливого призначення “Одеса” (оброни “Одеса”) (колишній 1-й козачий полк “Ізмаїл”)… Брали участь у боях: Новосвітлівка Луганський аеропорт, Ізварине, Лутугине, Должанське, Лисичанськ, Георгієвка, Переможне, Первозванівка”, – зазначила адвокат.



Читайте також:  Безсоромна, як повія: Настя Каменських зняла одяг і показала зад

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.