facebook

Родині Джамали не вистачило квитків: мережу шокував “заліт” “Євробачення” (відео)

Українська співачка, переможниця “Євробачення 2016” Джамала звернулася в соцмережі з оголошенням про те, що купить чотири квитки в фан-зону конкурсу.

Запис з’явився на сторінці співачки.

“Куплю 4 квитки в фан-зону на Гранд Фінал. Будь ласка. Обіцяла племінникам. Напишіть у личку”, – зазначила Джамала.

Крім того, співачка розмістила до запису хештеги #ценежартдопоможіть і #ценетроллінг.

Журналіст Айдер Муждабаєв прокоментував прохання Джамали на своїй сторінці в Facebook.

Оргкомітет Євробачення у Києві не дав Джамалі чотири стоячих квитка – для племінників із окупованого Криму. Що сказати. Вражений. Нелітературні вирази на адресу оргкомітету відрізав, це саме по собі неймовірна вульгарність”, – написав він.

“Нічого дивного, як і відсутність на червоній доріжці… Не по протоколу”, – прокоментувала на сторінці Джамали Irina Ermolenko.

“Із серії: Батьківщина вас не забуде, та й не згадає… Джа, я, та й не тільки, думаю, я, просто в шоці”, – додав Богдан Боделлан.

“Ох, люба… вчора підняла всі департаменти, щоб порадувати дочку подруги, яка готова була викласти будь-які гроші за ці місця… у результаті вирішили все офіційно, коли виклали квитки на сайті тупо на кілька секунд! Мені скинули цю секунду, і вжик, вийшло! Але це неймовірно тішить! Всі продажі тільки офіційно! Здається, це і є маленька #перемога”, – прокоментувала Vasilisa Frolova.



Читайте також:  Вєрка Сердючка може сісти за грати через Євробачення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.