facebook

Міська рада Івано-Франківська віддала ще 5 мільйонів у руки «Свободи» (фото)

Сьогодні під час сесії Івано-Франківської міської ради депутати нарешті прийняли проект рішення відповідно до якого тепер за програмою співфінансування ОСББ отримуватимуть кошти від Департаменту житлової і комунальної політики, а не через КП “МІУК”.

Згідно рішення, розмір грошової частки визначатиме бюджетна комісія міської ради.

Тут варто зауважити, що вищезгадану комісію очолює голова фракції “Свобода” Роман Онуфріїв. Більше того, 5 з 8 її членів мають партійні квитки «сводбодівців».

Така “схема” викликала неабияке обурення у депутата від фракції “УКРОП” Мстислава Тараса, який наголосив, що питанням розподілу коштів між ОСББ повинна займатися незалежна комісія, щоб не лобіювати інтереси жодної політичної сили.

На цій репліці Мстиславу Тарасу вимкнули мікрофон і він з місця вигукнув, що таке ставлення до людей його вже просто дістало.

У свою чергу Роман Онуфріїв порадив депутату Тарасу заспокоїтися: «Ти, не кричи!».

«Ти мені не тикай», – отримав у відповідь головний “свободівець” міської ради.

У словесну перепалку втрутився і міський голова Руслан Марцінків, який став на захист свого колеги по партії та сказав Мстиславу Тарасу, що він теж вже дістав і сказав технікам за його командою вимикати мікрофон депутатам-хамам.

У результаті депутати все ж таки проголосували за зміни до Програми модернізації багатоквартирних житлових будинків на 2016-2020 року.

Після закінчення сесії Роман Онуфріїв ще перекинувся кількома словами з Мстиславом Тарасом, та схоже, що до миру так і не дійшли.

Отож, тепер “Свобода” отримала у свої руки ще майже 5 мільйонів, які щорічно виділяються на підтримку ОСББ.

Читайте також:  У дворі на Тролейбусній відкрили новий дитячий майданчик

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.