facebook

На Прикарпатті затримали серійного крадія

В ході проведених слідчих (розшукових) дій правоохоронці встановили особу, причетну до вчинення поки що трьох крадіжок в районному центрі.

Вартість викраденого майна у загальному становить понад 20 тисяч гривень. У березні 34-річний потерпілий, місцевий мешканець, повідомив до поліції, що невідома особа шляхом відтискання металопластикового вікна проникла в приміщення його нежилої квартири та вчинила крадіжку котла для опалення, чотирьох батарей, сушки для одягу, алюмінієвої драбини та кавоварки, інформує Фіртка із посиланням на прес-службу Нацполіції в області.

Наступного місяця за допомогою звернувся інший калушанин та повідомив про крадіжку з квартири пухової куртки та мобільного телефону. Ще один потерпілий заявив про крадіжку з під’їзду багатоповерхівки велосипеда марки “KELLYS”. В результаті проведених пошуків зловмисника оперативні працівники на підставі обґрунтованих доказів встановили та затримали особу підозрюваного у вчиненні крадіжок.

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили викрадене майно потерпілих. Частину з краденого злодій встиг продати, а гроші витратити на свої потреби. Лише півтора року тому, він звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння подібних злочинів.

Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні ряду крадіжок та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За фактами крадіжок поєднаних із проникненням у житло чи інше приміщення розпочаті кримінальні провадження. Підозрюваному загрожує чергове покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Його перевіряють на причетність до скоєння інших правопорушень та встановлюють чи були в нього спільники.

Читайте також:  “Їсти готувати не було кoли, прання назбиралися гори. А я дивилася рекламу”: як oбмaнута тернополянка заробила 3$ за місяць вaжкoї роботи

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.