facebook

Серце Карпат: скоро в Івано-Франківську розпочнеться черговий сезон безкоштовних екскурсій містом

Вже в неділю, 21 травня в Івано-Франківську стартує шостий сезон безкоштовних екскурсій міста.

Про те, як саме проходитимуть екскурсії містом цього року протягом літа розповіли організатори на прес-конференції в обласній адміністрації, яка ще відбувалася вчора, 16 травня.

На засіданню був присутнім і начальник відділу туризму обласної держадміністрації Віталій Передерко. Він розповів, що проведення екскурсій має для міста не тільки промоційну роль, а й маркетингову. Оскільки саме минулого, 2016 року довкола безкоштовних екскурсій містом утворився справжній ажіотаж. Згодом, про безкоштовні екскурсії Франківськом знала мало не вся Україна.

Цього сезону в місті запланована така програма екскурсій: їх повинно бути п’ятнадцять, і щоразу їх буде вести інша людина.

Отож, екскурсії будуть проходити кожної неділі, починаючи з 21 травня і аж до 27 серпня. Особливістю цих екскурсій є те, щоб потрапити на них не потрібно реєструватися заздалегідь. Для цього досить прийти у неділю на 12 годину до Ратуші.

Додамо, що директорка КП “Центр розвитку міста” Руслана Василюк зауважує, що на гостей безкоштовних екскурсій чекатиме сюрприз: тобто підприємство організує для них вхід на Ратушу.

Нагадаємо, що традиція проведення безкоштовних екскурсій містом з1явилася, ще в 2012 році, коли місто святкувало 350-річницю Івано-Франківська.

І справді ці екскурсії цікаві тим, що ви матимете змогу більше дізнатися про своє місто, оскільки часто на них приходять старші люди, які і розповідають що, де і коли було в місті раніше.

Читайте також:  У Франківську жінка з дитячим візком ледь не кинулась під колеса автомобіля (див. ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.