facebook

Франківські байкери просять допомогти товаришу, який постраждав у ДТП (фото+реквізити)

Учасник відомого мотоклубу Івано-Франківська «Crazy bikers» потрапив у ДТП. Тож небайдужих франківців просять допомогти зібрати кошти на його лікування.

Нагадаємо, як писала Фіртка, 19 травня, автомобіль Toyota RAV4, який рухався в напрямку центру міста, здійснив поворот ліворуч через подвійну суцільну лінію розмітки. Водій не надала перевагу в русі водієві мотоцикла “Suzuki”, який рухався в зустрічному напрямі.

Внаслідок ДТП чоловік отримав важкі травми. Про це його товариші повідомляють у соцмережі AutoLife IF.

“Любі друзі, дуже потребує нашої з Вами допомоги наш активний підписник, учасник автомобільної громади AutoLife IF, досвідчений водій авто, член відомого мотоклубу нашого міста “Crazy bikers”, мотопрофесіонал. Юрій потрапив у ДТП і отримав значні травми, зокрема постраждала легеня, було зроблено операцію, також пошкоджено таз, політравми. Чоловік потребує коштів на лікування, адже на даний час воно дуже дороге. Не будьте байдужими, він завжди відгукувався на прохання допомогти ближньому! Весела, щира, позитивна людина. Таких вкрай мало!Кожна гривня зараз на рахунку і будь-яка, хоч мізерна матеріальна допомога піде на користь нашому товаришу!”, – йдеться у повідомленні спільноти AutoLife IF.

Реквізити : номер картки: 5457 0822 3675 0688 Козловський Юрій Мирославович.



Читайте також:  Труп у квартирі знайшла сусідка: в Івано-Франківську син вбив рідну маму (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.