facebook

Динамо вдома поступилося Зорі

У 30 турі УПЛ кияни цілком заслужено програли луганцям (1:2).

Початок матчу вийшов спокійним, а перші моменти кожна з команд створила зі стандартів. Бонавентуре заробив штрафний, скориставшись помилкою Віди, яку фолом намагався виправити Очігава. Петряк хорошим ударом влучив у ліву від Коваля стійку. Через 3 хвилини вже Динамо отримало право на штрафний і реалізувало його – Морозюк розкішним ударом над стінкою відкрив рахунок.

Кияни більше контролювали м’яч, але й луганці шукали можливості вибігти до ворожих воріт. Гонсалес мав можливість подвоювати перевагу господарів, однак пробив над поперечиною. Зоря відповіла ударною 3-хвилинкою, наприкінці якої відігралася. Ударам Гречишкіна та Харатіна забракло влучності, натомість черговий кутовий приніс гостям користь. Форстер з розвороту відмінно навісив у штрафний майданчик Динамо, а його партнер по обороні Чечер виграв боротьбу в Бурди та проштовхнув сферу в ворота.

На 57 хвилині Зоря вийшла вперед, коли Петряк прокинув м’яч на Бонавентуре, а той виграв позицію у Віди та легко розібрався з Ковалем. Сергій Ребров намагався переламати хід поєдинку замінами – на полі з’явився Ярмоленко. Гостроти біля воріт Шевченка це не збільшило, а от на протилежному кінці поля стало гаряче. Бонавентуре прокинув м’яч повз Бурду та Морозюка, після чого впав на газон у чужому штрафному майданчику. Зоря заробила пенальті, однак Коваль потягнув удар Форстера з “точки”.

Динамо намагалося вирвати бодай нічию, але не створило стовідсоткових гольових шансів. Можна відзначити хіба що удар Рибалки після скидки від Ярмоленка, коли Шевченко в ефектному стрибку витягнув м’яч з-під стійки. Як наслідок, в активі киян залишилося 61 очко, а Зоря набрала 45 балів.

Україна. УПЛ, 30 тур

Читайте також:  Динамо ганебно вилетіло з Ліги Європи

Динамо – Зоря – 1:2

Голи: Морозюк, 18 – Чечер, 37, Бонавентуре, 57

Нереалізований пенальті: Форстер, 75

Турнірна таблиця УПЛ

Читайте найцікавіші новини футболу в соцмережах Facebook і Twitter, а також у Viber

Україна 2016/17 • 30 тур • Динамо – Зоря: Неділя 21 травня 2017 •
Динамо
Матч завершено
1 : 2

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.