facebook

У прокурора Краматорська і його спільників вилучили понад 5 мільйонів гривень

У затриманого вчора прокурора Краматорська та його заступника, а також начальника відділу по боротьбі з економічними злочинами міліції Краматорська вилучено 110 тис. доларів та 2 млн 750 тис. грн.




1428405817-8886

Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури.

Слідчі та прокурори після затримання правоохоронців провели обшуки за місцем їхнього проживання та роботи. «Під час цих слідчих дій вилучено грошові кошти, у тому числі предмети хабарів, а саме – 110 тис. доларів та 2 млн 750 тис. грн. Крім того, вилучено документи та записи, які беззаперечно свідчать про систематичне, щомісячне отримання хабарів від підприємців, які займались як легальним, так і нелегальним бізнесом», – повідомили у прес-службі ГПУ.

Досудове розслідування здійснюють працівники Головної військової прокуратури.

Як повідомлялось, прес-секретар президента України Святослав Цеголко у Facebook повідомив про те, що «наручники на прокурора міста одягли прямо під час церемонії представлення нового прокурора Донецької області. Операція відбулася в рамках боротьби з корупцією в зоні АТО».

джерело http://www.unian.ua/society/1064564-u-prokurora-kramatorskata-i-yogo-spilnikiv-viluchili-110-tisyach-ta-2-milyoni-750-tisyach-griven.html

Читайте також:  Відомий український піаніст присвятив свою останню композицію Карпатам (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook