facebook

РоSSійському спецназу наказано знищувати всіх, хто не визнає підконтрольних ФСБ вожаків “ДНР-ЛНР”!

4 квітня завершився термін, який дали банди “офіційних” терористів



для роззброєння “незаконним” збройним формуванням у “республіках”, тобто тих бойовиків, які не підкоряються призначеним ФСБ вождям “ДеНеРо-ЛеНеРо”.

У більшості випадків «роззброєння» як такого не було – «позаштатників» просто включали до складу «офіційних» загонів. З особливо наполегливими поговорили офіцери російської бандармії і ФСБ, і ті чинити опір не стали. РоSSійському спецназу наказано знищувати всіх, хто не підкориться лідерам «республік».

Найбільш вибухонебезпечна ситуація була в Луганській області, значну частину якої контролюють козаки. Вони владу Плотницького до недавнього часу не визнавали, називаючи його не інакше як злодієм і зрадником.

Але після кількох показових затримань козаків, які влаштували «зелені чоловічки» з Росії, публічно присягнув на вірність “ЛНР” найбільший підрозділ – «отамана» Павла Дрьомова.

Це переламало ситуацію з козаками на користь «ЛНР». До справжнього моменту залишилися проблеми тільки з козаками з Первомайського. Поки «отаману» запропонували стати офіційним «мером», а козакам – влитися в «силові структури».

У Донецьку основні проблеми були з батальйоном «Схід» і кадирівцями. Останніх за допомогою роSSійського спецназу вивели, деяких – насильно. Залишилася лише невелика банда.

Однак, зі «Сходом» була інша проблема: у його командира Ходаковського – конфлікт з Захарченко. Останній не давав офіційно поставити на постачання весь особовий склад батальйону. Тобто залишок потрібно було роззброїти. Виник конфлікт, Ходаковський обклав Захарченко матом при всіх. Обох потім викликали до себе роSSіяни, поговорили. Начебто помирили і тепер весь «Схід» увіллють в «армію ДНР».

Джерело — СМ “ВКантактє”

Читайте також:  Бійцю АТО з Прикарпаття потрібна допомога на лікування

Шукайте деталі в групі Facebook