facebook

Прикарпатського добровольця АТО, якого побили сепаратистсько-налаштовані таксисти у Кам’янському, сьогодні перевели із СІЗО до лікарні

Прикарпатського добровольця, якого побили сепаратистсько-налаштовані таксисти у Кам’янському, сьогодні перевели із СІЗО до лікарні.

Мешканця Прикарпаття бійця Української Добровольчої Армії Михайла Навроцького, який постраждав у сутичці із проросійськоналаштованими таксистами у Дніпропетровській області сьогодні перевели із СІЗО до лікарні, де йому найближчим часом зроблять операцію.

У мешканця Галицького району лікарі констатували перелом черепа, численні забої, переломи та гематоми.

“За результатами медичного обстеження у “Кота” (Навроцького) лікарі виявили відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та внутрішньо-мозкову гематому, перелом лобної кістки, інфіковану рану та два зламані пальці.

Через довгу відсутність необхідного лікування в побратима розпочалися запальні процеси – Кота терміново поклали до реанімаційного відділення.

Зараз НР “ДІЯ” готує судовий позов на лікарів, які дозволили закрити Михайла у СІЗО та через халатність яких чоловік ледь не загинув.” – йдеться у дописі Штаб Яроша Одеса

Нагадаємо, що у чоловіка виник конфлікт із промосковськоналаштованим таксистом, який викликав на підмогу інші машини таксі. Дніпропетровці почали бити прикарпатця битами та ногами, після чого захищаючи своє життя, Михайло Навроцький почав стріляти, при цьому поранивши одного із нападників.

Не зважаючи на численні відеодокази, які свідчать про самооборону бійця-добровольця, прокуратура та поліція Дніпропетровини вважвють винуватим саме Михайла Навроцького.

Михайло Навроцький пройшов увесь майдан та з перших днів військового конфлікту боронить Україну на сході нашої держави.

Читайте також:  Самогубство підлітків у Дніпрі: подробиці з місця подій (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.