facebook

Доба в АТО: обстріли на Донеччині з танків

На Луганщині ситуація більш спокійна, констатують військові

1606560




Сепаратисти тричі обстріляли позиції сил АТО з танків, чотири рази застосували міномети, повідомляє прес-центр АТО.

“7 квітня з 18 години вечора до півночі ситуація в зоні АТО залишалася неспокійною. На лінії розмежування бандформування провели 23 обстріли позицій наших військ. В ході збройних провокацій бойовики в основному застосовували стрілецьку зброю. Найбільш інтенсивні обстріли відбулися на Донеччині в районі населених пунктів Піски, Дослідне, Майорське і Авдіївка. Російсько-терористичні війська 4 рази застосували по наших позиціях міномети калібру 82 міліметри і 3 рази – ствольну артилерію калібру 122 мм”, – йдеться в повідомленні.

У районі Опитного близько 18.00 також тричі відкривали вогонь з танків, додали в прес-центрі.

“На Луганщині ситуація залишалася відносно спокійною. Водночас о 21.45 був обстріляний блокпост наших військ поблизу населеного пункту Новотошківське”, – зазначили в штабі АТО.

До того ж, згідно з інформацією, о 21.00 над опорним пунктом військових в районі Маріуполя було зафіксовано проліт ворожого безпілотника.

“Обстрілу населених пунктів у зазначений період не відбулося”, – наголошується в повідомленні.

Як повідомляв Кореспондент.net, напередодні президент Петро Порошенко зажадав створити спостережні пункти в буферній зоні на Донбасі на найнебезпечніших ділянках. Вежі повинні бути встановлені в Донецькому аеропорту, Авдіївці, Пісках, Шахті і Широкиному.

Читайте також:  Російській армії буде повний кінець: експерт розповів, на що здатні танки Leopard

Шукайте деталі в групі Facebook