facebook

Енергетики знають, як допомогти чоловіку, який пригрозив взяти у руки зброю, якщо йому відключать світло

Фіртка розповілала, що 24 травня, під час сесії Івано-Франківської міської ради на трибуну несподівано вийшов чоловік та почав виступати проти високих тарифів на комунальні послуги. Він погрожував, що візьме у руки косу чи зброю, щоб захистити будинок від тих, хто йому прийде відключати світло.

У свою чергу, фахівці АТ «Прикарпаттяобленерго» з’ясували, що споживач проживає разом з сім’єю у будинку матері-пенсіонерки. Станом на 1 травня родина дійсно має заборгованість за електропостачання у сумі 2 475,61 грн. за березень-квітень 2017-го року.

Однак, незважаючи на цю проблему, чоловік не звертався для її вирішення, ані до сільського голови, ані до АТ «Прикарпаттяобленерго».

Тож 19 травня йому було вручено повідомлення про вимкнення електропостачання.

«Наша компанія з розумінням ставиться до складної ситуації, в якій опинився споживач, – розповідає заступник комерційного директор АТ «Прикарпаттяобленерго» Василь Бойчук. – У нас для таких випадків розроблений механізм реструктуризації заборгованості. Потрібно тільки звернутися із відповідною заявою у Центр обслуговування клієнтів і наші фахівці допоможуть знайти оптимальний варіант для реструктуризації боргу».

Енергетики нагадують, що споживачі, які з різних обставин не мають можливості вчасно розрахуватися за електричну енергію, можуть укласти договір про реструктуризацію заборгованості і виплачувати борг частинами. Для цього треба:

1. Звернутися у Центр обслуговування клієнтів за місцем проживання.

2. Написати відповідну заяву.

3. Надати такі документи:
– Довідку про склад сім’ї;
– Довідку про доходи членів сім’ї;
– Акт обстеження житлових умов від сільської ради.

Читайте також:  У Франківську запрацювала екологічна варта: визволяли лебедя з криги

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.