facebook

Брат нардепа Солов’я незаконно використовував ділянку площею 0,15 га як стоянку для автомобілів “Парк Готелю”

Власники “Парк Готелю” незаконно використовували ділянку площею 0,15 га як стоянку для автомобілів. Збитки для бюджету від самовільного зайняття землі оцінили в майже 69 тисяч гривень.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін, пише Фіртка з посиланням на Курс.

За словами Андріана Волгіна, не виключено, що площа самовільно зайнятої ділянки навіть більша. Принаймні, виїзна комісія головного управління держгеокадастру в Івано-Франківській області спершу оцінила самовільно зайняту площу в 0,19 га. Однак, в акті перевірки йдеться про 0,156 га.

19 травня на директора компанії ТОВ “ВРС ЛТД”, якій належить “Парк Готель”, Романа Солов`я винесено постанову про накладення адміністративного стягнення в сумі 68, 979 тисяч гривень згідно з розрахунку завданих самовільним захопленням ділянки збитків.


Згідно з даними системи YouControl, кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ “ВРС ЛТД” є мати народного депутата Юрія Солов`я Ярослава Соловей та його брат Роман Соловей.

Серед засновників також ПП “Парк Готель”, яке на 100% належить Роману Солов`ю, і спільне українсько-бельгійське підприємство “Рейкарц і партнери. Україна”, засновниками якого є компанії з кіпрською пропискою.



Читайте також:  Як одержати безкоштовну землю, на неї має право кожен: “Можуть отримати шість ділянок”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.