facebook

ТОП-10 правил добрячого сексу по-французькі

Уявлення француженок про секс дещо відрізняються від традиційних.
Ці 10 правил допоможуть зрозуміти, чому французьких жінок вважають кращими коханками у світі.

1. Жодної косметики. Француженка не відправиться в ліжко з макіяжем, оскільки впевнена в тому, що недоліки шкіри потрібно не маскувати, а лікувати.

2. А поговорити? Про будь-які бажання в ліжку француженки кажуть прямо і без натяків, не чекаючи, доки партнер здогадається.

3. Вбити комплекси. Француженки на всі 100% впевнені у своїй привабливості. Вони не думають про повні стегна та не чекають ночі, щоб зайнятися сексом у темряві.

4. Секс – це романтика. Без романтичної нотки у справжньої француженки не обходиться жодне побачення. Для цього може бути використане нове місце для побачення, нова страва на вечерю, запах щойно куплених парфумів або смілива рольова гра.

5. Білизни багато не буває! Близько 20% свого доходу француженки витрачають на нижню білизну.

6. Замінити їжу сексом. Жарт про секс на сніданок, обід і вечерю – практично правда. Француженки дуже мало їдять, а відсутність їжі компенсують задоволенням від сексу.

7. У сексі немає віку. Француженки знають, що з віком сексуальний потяг збільшується, тому не дозволяють повсякденним обов’язкам порушувати природний хід речей.

8. Традиції. Французький поцілунок придумали у Франції, тому француженки досконало ним володіють. Подейкують, що більшість чоловіків-туристів їдуть до Франції, щоб навчитися саме премудростям поцілунку.

9. Француженка вища за моду. Француженка ніколи не визнає, що її особисті вподобання менш цінні, ніж мода в певній області. Тим паче, якщо мова йде про секс.

10. Фільми з перчинкою. Француженки обожнюють дивитися еротичне кіно та роблять це досить часто.

Читайте також:  “Нам треба розлучитися, у мене є інша і син, якому 10 років”: Чоловік пішов до сестри

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.