facebook

Вчителька продавала наркотики у зошитах

У Борщові (Тернопільська область) двоє місцевих жителів – вчителька молодших класів і безробітний організували наркобізнес. Пара реалізовувала амфетамін по 300 гривень за один грам, розповідає Страна.


В обов’язки жінки входили розфасовка і зберігання амфетаміну, а її спільник шукав клієнтів і передавав товар”, – повідомляє тернопільська поліція. Також наркоторговці працювали дистанційно, через так звані” закладки”.

Жінка в певні місця ховала пакет з дозою, потім повідомляла про схованку покупцям, і вони забирали товар, залишаючи в зазначеному місці гроші. Судячи з фото, педагог загортають наркотики в вирвані сторінки зі шкільних зошитів, що, ймовірно, навело поліцейських на її слід. Під час чергової “закладки” вчительку зловили оперативники. Обох наркодилерів затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання.



Поліцейські вже відстежили клієнтів, які отоварювалися у жителів Борщова. Зараз встановлюються шляхи надходження товару на територію Тернопільської області. Нагадаємо, у Львові затримали керівника одного з державних підприємств, який влаштував бордель в нічному клубі.

Читайте також:  На Прикарпатті знову випав град

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.