facebook

На Прикарпатті спіймали росіянина, котрий обкрадав приватні будинки (фото)

Близько 23 години вечора, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про спрацювання з охоронюваного будинку, що в селі Клузів.

На місце події негайно виїхав наряд реагування поліції охорони. Прибувши до об’єкту, правоохоронці виявили розбите вікно з лівої сторони будинку та з фасадної сторони відчинене вікно, а також у вікнах відбивались промені світла від ліхтарика.

Поліцейські заблокували об’єкт та викликали на допомогу найблищий наряд поліції. Побачивши поліцейських, чоловік намагався втечи з місця вчинення злочину, але був затриманий поліцейськими охорони.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Тисменицького відділу поліції ГУНП Івано-Франківської області. В ході оперативного розслідування працівники поліції встановили, що помешкання обікрав 53-річний уродженець Російської Федерації, зареєстрований в Донецькій області, але тимчасово проживає у Львові.

Раніше судимий, на даний час знаходився у розшуку. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням.

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Зловмисника затримали і взяли під варту.

Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до скоєння інших злочинів.



Читайте також:  Калушанин хотів відкупитися від поліцейських за те, що їздив п'яним

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.