facebook

У Калуші 567 учасників складали ЗНО з української мови і літератури в 41-й аудиторії

Цього тижгня у Калуші відбулося ЗНО з української мови і літератури. На базі міста Калуша діяло три пункти тестування: у Калуській СЗОШШ I-III ступенів №2 з поглибленим вивченням англійської мови, Калуській ЗОШ I-III ступенів №3, Калуській ЗОШ I-III ступенів №4.


У тестуванні взяло участь 567 учасників, що працювали в 41-й аудиторії. До проведення ЗНО залучено 107 осіб, з яких формувався персонал пунктів ЗНО, а також працівники медицини й поліції, інформують “Вікна” з посиланням на міський методичний кабінет.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури зараховуватимуться як державна підсумкова атестація шкільного курсу з української мови, а також як вступний тест для тих, хто прагне вступити до вищих навчальних закладів у цьому році.

Максимальна кількість тестових балів за виконання частини тесту «Українська мова» дорівнює 68 тестовим балам. Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з української мови і літератури, дорівнює 104 балам.

 

Читайте також:  У Калуші автівка залетіла в лавку й ледь не впала в озеро.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.